15+ Wahrheiten in Martin Fuksa! Celkem už má 10 evropských titulů.

by - August 07, 2021

15+ Wahrheiten in Martin Fuksa! Celkem už má 10 evropských titulů.. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018.

Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Celkem už má 10 evropských titulů. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě.

S Martinem Fuksou nejen o kanoistice - Zenavaute
S Martinem Fuksou nejen o kanoistice - Zenavaute from www.zenavaute.cz
Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Celkem už má 10 evropských titulů. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil.

Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů.

Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Celkem už má 10 evropských titulů. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Martin fuksa is a czech canoeist. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto:

Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili.

ICF Světový pohár a Evropská olympijská kvalifikace v ...
ICF Světový pohár a Evropská olympijská kvalifikace v ... from www.canoeracice.com
Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Celkem už má 10 evropských titulů. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy.

Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy.

Celkem už má 10 evropských titulů. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili.

Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Celkem už má 10 evropských titulů. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil.

Fuksa a spol. vybojovali na mistrovství Evropy do 23 let a ...
Fuksa a spol. vybojovali na mistrovství Evropy do 23 let a ... from kanoe.cz
Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Celkem už má 10 evropských titulů. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil.

Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil.

Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě.

You May Also Like

0 Tanggapan